У Львові призначили стипендії дітям загиблих рятувальників

2202 0
П'ятеро дітей рятувальників, які загинули на Грибовицькому сміттєзвалищі, отримуватимуть 4 тисячі гривень щомісяця на кожного із міського бюджету Львова.
Фото Юрій Мартинович

Фото Юрій Мартинович

Про це сьогодні, 2 червня, на брифінгу повідомила Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації Львова, заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, — інформує Гал-інфо.

«Вже є проект рішення виконавчого комітету ЛМР, яке завтра (3 червня) буде прийнято, про виділення щомісячно стипендії у розмірі 4 тис. гривень до повноліття тим дітям, чиї батьки загинули під час обвалу сміття на Грибовицькому сміттєзвалищі. Якщо діти будуть далі навчатись, то така допомога буде виплачуватись до 23 років», – зазначила  Ірина Маруняк.

Нагадаємо, у родині загиблого Андрія Вненкевича залишилось двоє синів, 7 і 8 років, у сім'ї Юрій Рудого — двоє доньок, у родині Богдана Юнка — донька.

Нагадаємо, сьогодні Львівщина прощається із третім загиблим рятувальником.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!