У Львові призначили тимчасову очільницю центру для бійців АТО

1853 0
Як повідомили у відділі кадрів Львівської міської ради, тимчасово виконання обов’язків керівника Центру надання послуг учасникам бойових дій покладено на Оксану Рубай, яка очолює подібну структуру – Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
фото: http://city-adm.lviv.ua/

фото: http://city-adm.lviv.ua/

«Зараз є дуже багато робіт в Центрі надання послуг учасникам бойових дій, адже це інституція, яка працює з учасниками бойових дій та членами їхніх сімей у всіх напрямках – соціальному, психологічному тощо. Важливо, аби ці процеси не переривались, тому прийнято рішення тимчасово покласти обов’язки керівника на Оксану Рубай, яка очолює Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Робота цього центру є у багатьох аспектах подібною до роботи Центру надання послуг учасникам бойових дій. Важливо, аби цією роботою курувала професійна та фахова людина», – повідомили у відділі кадрів Львівської міської ради.

Читайте також: У Львові для учасників АТО проведуть тренінг, де зцілюватимуть «Серце воїна»

Наразі конкурс на посаду керівника центру ще триває, тому Рубай виконуватиме обов'язки лише до його завершення.

Додамо, що Оксана Рубай працює в центрі соціальних служб для для сім'ї, дітей та молоді з 2011 року. Крім того, у 2015 році вона стала депутаткою ЛМР від фракції «Самопоміч».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!