Політична реклама

У Львові призупиняють опалювальний сезон

1408 0
Опалення у Львові перестають подавати через теплі погодні умови.

Про це повідомляє ЗІК, посилаючись на в.о директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимира Олійника.

Він зазначив, що температура повітря підвищується, прогнозні показники показують, що цей тиждень, щонайменше, буде теплим. Тому доцільності нагрівати навколишнє середовище немає.

«Подача теплоносія буде призупинена, але з можливістю швидкого реагування на зміни і показники температури на вулиці. За окремими заявками тепло подаватиметься в навчальні і медичні заклади – там, де у цьому буде потреба», – наголосив Олійник.

Він додав, що призупинення подачі тепла мотивоване двома чинниками: «Це температура і кошти наших мешканців. Кожен день нарахування будуть достатньо серйозні. Тому немає потреби їх викидати на вітер».

Нагадаємо, опалювальний сезон у Львові  розпочався в п’ятницю, 12 жовтня. Відповідне розпорядження напередодні підписав міський голова Львова Андрій Садовий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!