Політична реклама

У Львові призупинили дію антиалкогольної ухвали? (ОНОВЛЕНО)

1451 1
Сьогодні в ефірі радіостанції "Львівська хвиля" пролунала інформація про те, що дію ухвали Львівської міської ради від 15 грудня 2011 року «Про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом (окрім безалкогольного) на території м.Львова» призупинено. За нею, з 1 січня в місті заборонено продавати слабоалкогольні напої і пиво у кіосках, а у торгівельних закладах міста (окрім ресторанів, барів, кафе і клубів) продаж спиртного дозволено лише з 12:00 до 20:00.

Як повідомляє «Львівський портал» з посиланням на "поінформоване джерело", Галицький суд Львова 12 січня прийняв рішення призупинити дію ухвали міської ради від 15 грудня минулого року. 

За даними джерела, із позовом на цю ухвалу до суду звернувся один із підприємців, який оскаржує прийняття цього документа. Відтак суд для забезпечення цього позову і аж до закінчення його розгляду по суті призупинив дію ухвали.

У прес-службі Львівської міської ради медіа-порталу "Твоє місто" повідомили, що інформації про призупинення дії ухвали не мають. Повідомлення перевіряють.

13 Січня, 2012 10:54
Санта Мабуть є різниця, що продавати з 20:00 до 12:00 а що з 12:00 до 20:00
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!