У Львові призупинили опалювальний сезон

2403 0
До бюджетних установ опалення й надалі будуть подавати.
фото: segodnya.ua

фото: segodnya.ua

Через потепління у Львові призупинили опалювальний сезон, оскільки середньодобова температура є вищою від 8 градусів тепла. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Офіційно: в Україні подорожчав газ для населення

«Відповідно до сьогоднішніх погодних умов та з огляду на прогноз синоптиків на цей тиждень, а саме суттєве підвищення температури до +18 градусів, було прийнято рішення призупинити подачу опалення до житлових будинків. Натомість, лікарні, поліклініки, садочки продовжуватимуть опалювати. Опалення до цих установ може бути призупинене на підставі листів-звернень від керівників закладів»,  — повідомили в управлінні інженерного господарства ЛМР.

В управлінні мають моніторити прогноз погоди і при зниженні температури опалювальний сезон для мешканців знову відновлять. Додамо, що торік опалюальний сезон у Львові стартував 10 жовтня, втім через потепління його призупинили та відновили 23 жовтня.

Читайте також: В Україні удосконалили умови отримання субсидій. Що змінилося

Нагадаємо, опалювальний  сезон у Львові розпочали 22 жовтня, а для освітніх закладів та лікарень опалення ввімкнули 11 жовтня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!