У Львові реконструюватимуть трамвайне депо

2835 0
ЛКП «Львівелектротранс» вирішило провести реконструкцію у Трамвайному депо №2 на вулиці Промисловій, 29. Для виконання ремонтних робіт було оголошено тендер.
Фото: lvivzaet.in.ua

Фото: lvivzaet.in.ua

Загалом планується реконструкція будівлі профілакторію із котельнею, побутовими та адміністративними приміщеннями в Трамвайному депо №2. Кошти на це використають з частини кредиту від Європейського банку реконструкції та розвитку для проекту з відновлення системи громадського транспорту у місті Львові. На запит від Tvoemisto.tv представник ЛКП «Львівелектротранс» Ірина Іванишин відповіла, що до завершення надання пропозицій вони не мають право оголошувати суму, яка передбачена на ці роботи. Термін виконання робіт – 12 місяців.

Зважаючи на те, що зараз і надалі тривають ремонтні роботи на вул. Замарстинівській, і доступу трамваїв до Трамвайного депо №2 немає, всі трамваї свого часу буле переміщені в Трамвайне депо №1, що на вул. Городоцькій.

Ознайомитися з вимогами до виконавців робіт можна на сайті ЄБРР чи Львівської міської ради. Останній день подачі пропозицій – 28 березня 2016 року о 10:00 год.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!