У Львові реконструюють котельні, аби споживати менше газу

1934 0
Цього року на підприємстві ЛМКП «Львівтеплоенерго» буде проведено низку ремонтних робіт, що дозволять не лише забезпечити надійність і стабільність подачі теплоносія в опалювальному сезоні, але й зменшити споживання природного газу.
Фото: hts.kharkov.ua

Фото: hts.kharkov.ua

Зокрема, передбачено реконструкцію котелень, ліквідацію підвальних котелень, капітальний ремонт котлів, капітальний ремонт ПК-7 на ТЕЦ-1, заміну трубопроводів теплових мереж на попередньо ізольовані труби, ізоляція трубопроводів, проведення гідравлічної наладки споживачів, режимно-налагоджувальні роботи на котлах, впровадження системи моніторингу  дотримання температурних графіків та інше, інформує прес-служба Львівської міськради.

Читайте також:  Як економити газ в побуті

Ці роботи дозволять зменшити споживання природного газу у 2014-2015 роках на 10%, в порівнянні з минулим.

«З огляду на ситуацію з газом, важливо зменшувати його споживання. Ремонтні роботи, які ми щорічно проводимо, внаслідок яких зменшуються тепловтрати, збільшується ККД котлів, дозволяють зменшувати споживання природного газу», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Читайте також: Як менше платити за комунальні послуги? Інфографіка

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!