У Львові ремонтуватимуть басейн на Стуса

2824 0
Міська влада вимагає за кілька місяців провести публічне ознайомлення з проектом реконструкції.
Фото: dynamo-lviv.com

Фото: dynamo-lviv.com

Міська рада надала містоюудівні умови та обмеження на реконструкцію басейну «Динамо» по вулиці Стуса. Згідно з даними управління архітектури та урбаністики, товариство «Динамо» планує провести реконструкцію чаш басейну, трибун та господарських приміщень.

Під час обговорення цього питання міський голова Львова Андрій Садовий допитувався у підлеглих, чи немає у проекті якихось прихованих нюансів, які дозволили б на цій ділянці  будівництво житла.

Читайте також: У Львові дали старт будівництву малого транспортого кільця

«До мене підходив із десяток гінців та просили дозволити житлове будівництво, щоби були кошти ремонтувати басейн»– пояснив свою цікавість міський голова.

Садовий сказав, що місто дає дозвіл на реконструкцію за умови, що її ініціатори за кілька місяців представили детальний проект робіт громадськості – мешканці Львова мають переконатися, що в цьому місці не буде незаконного будівництва.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!