У Львові ремонтуватимуть протитуберкульозний диспансер

2206 0
Комунальна установа Львівської обласної ради «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» 9-го червня підписала договір щодо послуг на поточний середній ремонт власних туберкульозних відділень.

Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр 9-го червня підписав договір з ТОВ «Орбудсервіс» щодо послуг на поточний середній ремонт власних туберкульозних відділень (друге фтизіатричне відділення) за 2,07 млн грн. Про це повідомляє lviv.nashigroshi.org.

Йдеться про відділення лікарні на вул. Зеленій, 477. У перелік робіт по об’єкту входять демонтажні роботи, улаштування перегородок, заповнення дверних та віконних прорізів, улаштування покриттів з плитки та ламінату, плінтусів, оздоблювальні, сантехнічні роботи. Також підрядник зобов’язаний провести електромонтажні роботи.

Ремонт має бути виконаним до кінця 2017-го року.

Читайте також: У Львові закривають пологовий будинок на ремонт та дезінфекцію 

Згідно з договірною ціною, на заробітні плати піде 339 тис. грн (16,38%), у вигляді прибутку фірма отримає 48 тис. грн (2,33%).

Крім того, сторони передбачили кошти на покриття ризику та додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами – 98,8 тис. грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!