У Львові ремонтуватимуть сходи від Порохової вежі до вул. Підвальної

1522 0
Цього року запланований ремонт сходів на трьох вулицях Львова.
Фото: userapi.com

Фото: userapi.com

В планах ремонтних робіт на цей рік передбачено ремонт сходів від Порохової вежі до вул. Підвальної. На їхній ремонт передбачено 250 тис. грн з бюджету розвитку міського бюджету. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Сходи від Порохової вежі до вул. Підвальної будуть відремонтовані цього року. Оскільки відбулися зміни у законодавстві, то навіть на дрібні, здавалося б, роботи потрібно виготовити проектну документацію. Тому зараз ведемо перемовини щодо розроблення проекту ремонту цих сходів», – розповів Андрій Зозуля, в. о. голови Галицької районної адміністрації.

Читайте також: Трамвай №12, який курсував на Високий Замок. Раритетні фото 

За його словами, цього року також передбачено провести ремонт сходів на вул. Гонти, 1 та на вул. Дорошенка, 51 – вул. Коперника. На ремонтні роботи кожних з цих сходів передбачено по 125 тис. грн з бюджету розвитку.

 
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!