У Львові ремонтують близько 20 тротуарів та понижують пандуси

1761 0
У Львові ремонтують тротуари та дорожнє покриття. Крім того, зараз у місті знижують пандуси і бордюри на пішохідних переходах. Загалом роботи тривають на близько 20 об’єктах.

Зокрема, в Галицькому районі проводять ремонт доріг та тротуарів на вул. Самчука та вул. Куліша, інформує прес-служба Львівської міськради.

В Залізничному районі вже закінчують ремонт вул. Вагонної від вул. Яворницького до вул. Сигнальної. Загальна площа ремонтних робіт там складає 670 м. кв. та має приблизну вартість 148 тис. грн. Також триває ремонт вул. Любінської від зупинки громадського транспорту до будинку 156. Загальна площа ремонтних робіт складає 572 м. кв. та має приблизну вартість 168 тис. грн.

Читайте також: Де у Львові через ремонти перекрито дороги

В Личаківському районі ремонтують дорогу та тротуари на вул. Кричевського, тротуари – на частині вул. Личаківської та на вул. Шафарика.

У Сихівському районі триває підготовка тротуарів до ремонту на вул. Буйка та облаштовують хідники на вул. Білоцерківській. Також йде робота щодо пониження пандусів для людей з обмеженими можливостям. Ведеться робота над дорожнім покриттям на вул. Зеленій та починається робота над розворотним кільцем біля лікарні №8.

У Франківському районі тривають роботи на вул. Володимира Великого, 69, 71. Тут співпрацюють  районна адміністрація та мешканців: на вул. Гординських кладуть плитку, яку купували мешканці за своїм бажанням. Також адміністрація вже закупила матеріали для ремонту тротуару на вул. Науковій. На ремонті наполягали мешканці.

У Шевченківському районі тривають ремонті роботи на вул. Грінченка, 4 та вул. Мазепи, 12 та 15. Також ведуться роботи по пониженню тротуарів на пішохідних переходах. Володимир Шульга, начальник відділу комунального господарства районної адміністрації наголосив, що усі роботи по пониженню тротуарів в районі планують закінчити до 1 вересня.

Найближчим часом будуть проводити ремонтні роботи на площі 700-річчя Львова, вул. Митрополита Андрея, частині вул. Зеленої, вул. Широкій, вул. Петлюри, вул. Роксоляни (між дитячим садочком та школою), вул. Кульчицького, вул. Б. Хмельницького, вул. Білоцерківській, транспортне кільце вул. Зеленої та вул. Дж. Вашингтона, тощо. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!