У Львові ремонтують дорогу в старовинному районі. Схема

2946 0
Від 9 квітня у районі Підзамче перекрита ділянка дороги на вулиці Богдана Хмельницького від вулиці Промислової. Зараз тут виконують демонтаж старого дорожнього покриття, трамвайних рейок, тощо.
фото: inlviv.net, afishalviv.net

фото: inlviv.net, afishalviv.net

Автобусні маршрути №9 та 20 об’їжджають перекриту ділянку  вулицями Замарстинівською – Липинського – Промислова – Волинська. Після ремонту цей відрізок дороги обіцяють зробити більш зручним для пасажирів. Тут так облаштують зупинки, аби люди з особливими потребами мали змогу нормально себе почувати, зроблять підйоми, щоб пасажирам було краще підійти до трамваїв чи до маршруток.

Зараз на частині вулиці Промисловій проводять реконструкцію мереж каналізації, будують каналізаційні колодязі, встановлюють дощоприймачі, а на частині вулиці Богдана Хмельницького проводять демонтажні роботи.

Джерело: mobility.lviv.ua

 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!