Політична реклама

У Львові ремонтують дороги і прокладають велодоріжки

1058 0
У Львові розпочали ремонтувати вулицю Зернову. Нову дорогу для водіїв обіцяють відкрити вже сьогодні, 22 травня. Також тут має з'явитися велодоріжка.

Ремонт на вул. Зерновій триває від початку травня, повідомляють Головні новини Львова. До цього вулицю понад десять років лише латали. Найперше тут взялися за тротуари, зняли зіпсовані бетонні плити, та прибрали стару зупинку, а також проклали двосторонню велодоріжку.

Ремонт обійдеться у 503 тисячі гривень. Також працівники шляхо-ремонтного підприємства Галицького району замінять тротуар з одного боку проспекту Чорновола.

А до кінця тижня ями обіцяють залатати на вул. Зеленій біля Сихівського кладовища. Також облавтодор прокладає нове покриття вулицею Зеленою у сторону Бібрки. Завершити ремонт працівники мають до кінця тижня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!