Політична реклама

У Львові ремонтують дитячі майданчики

1807 0
Станом на 3 липня у Львові проводять ремонт на 10 дитячих майданчиках, де пошкоджені ігрові елементи – наприклад, незакріплені балансири.

Про це повідомив начальник управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер, - пише Zaxid.net.

Внаслідок моніторингу 132-х дитячих майданчиків у різних районах, який провело управління, було виявлено ряд недоліків. Так, на близько 50 майданчиках виявили відсутність лавок, відсутність піску, наявність потенційно небезпечних для дітей об’єктів тощо. За словами чиновника, ці недоліки усунули.

Також начальник управління звернув увагу на те, що цього року значно покращився стан засміченості майданчиків – лише на двох з 132-х виявили сміття. Це, за словами Володимира Шнайдера, становить лише трохи більше одного відсотка, а в попередні роки сміття виявляли на близько 7% майданчиків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!