Політична реклама

У Львові ремонтують тепломережі після гідравлічних випробувань

1209 0
У Львові тривають гідравлічні випробування на міцність і надійність роботи теплових мереж. На ділянках, де вже проведена гідравліка та виявлено пошкодження, розпочинаються роботи з ліквідації поривів.

З 13 травня розпочалися гідравлічні випробування у Шевченківському, Сихівському, часткового Личаківському районах, - повідомили у прес-службі Львівської міськради. Від сьогодні  20 травня гідравліка розпочинається у Франківському районі.

Під час гідравлічних випробувань теплових мереж від ТЦ «Північна», яка забезпечує теплопостачання Шевченківського району, було виявлено 6 поривів на магістральній мережі.

Місця поривів вже локалізовано і розпочинаються роботи з їх ліквідації.

На мережах Сихівського району триває локалізація місць поривів та проводяться підготовчі роботи для ліквідації. В залежності від стану мережі та розміру виявленого пошкодження, мережу або лататимуть, або проводитимуть заміну певної ділянки трубопроводу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!