У Львові реорганізують рух на площі Святого Теодора. Схема

4743 0
Для цього площа та вулиця Медова стануть односторонніми, там мають доставити відповідні знаки.
фото: ілюстративне/конкурент

фото: ілюстративне/конкурент

У Львові на прохання мешканців реорганізують рух на площі Святого Теодора та вулиці Медовій. Для цього площа та вулиця стануть односторонніми, там мають доставити відповідні знаки. Рішення про це прийняли на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху. 

На ділянку виїжджали представники патрульної поліції разом із департаментом міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР, окрім цього, долучалися мешканці. Із обох сторін площі вулиці є запаркованими, подекуди водії паркуються на тротуарах, тому інші авто не можуть роз'їхатися попри двосторонній рух. 

Читайте також: Стала веломагістраллю. Як виглядає вулиця Пекарська після ремонту. Фото, відео

«Якщо ми виїжджаємо з проспекту Чорновола на площу Святого Теодора і хочемо поїхати на Медову, то повертаємо, а там з двох боків стоять припарковані машини. Автомобілі впираються один в одного та не мають можливості роз'їхатися. Тому є пропозиція зробити свого роду квазікільце, щоби можна було з вул. Хмельницького поїхати вул. Медову, потім відповідно на пл. Святого Теодора і виїхати на вул. Мулярську, щоби по кільцю транспорт рухався і не виїжджав назустріч», – каже керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Інспектор патрульної поліції Львівської області та член міської комісії з безпеки дорожнього руху Олександр Козлов зауважив, що під час погодження нової схеми ОДР потрібно розглянути питання унеможливлення паркування на вул. Медовій, де водії залишають авто на хідниках. Такими засобами можуть бути або стовпці, або півкулі. 

Додамо, що схему мають ще погодити у поліції, і до 29 липня – реорганізувати рух на ділянці. 

Нагадаємо, у Львові демонтують зелену стрілку на перехресті вулиць Стрийської  Рубчака, а також встановлять нові дорожні знаки на перехресті. 

Ольга Коваль

Фото: скріншоти з презентації міської комісії з безпеки дорожнього руху


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!