У Львові реорганізують вечірні школи

1807 0
Рішення з приводу реорганізації вечірніх шкіл у місті, прийняли учора, 26 травня, на сесії міськради. Мета відповідної ухвали – оптимізація навчальних закладів міста.
Фото: telegraph.co.uk

Фото: telegraph.co.uk

Відтак, вечірню середню загальноосвітню школу № 22 м. Львова, засновану на комунальній формі власності, реорганізують способом приєднання її до середньої загальноосвітньої школи № 84 імені Блаженної Йосафати Гордашевської.

Вечірню (змінну) середню загальноосвітню школу № 17 м. Львова, засновану на комунальній формі власності, реорганізують способом приєднання її до загальноосвітньої середньої школи I-III ступенів № 55.

Читайте також: Освіта 3.0. Львів’янка, яка не віддасть дітей у школу

У тексті ухвали зазначається, що дане рішення прийнято після розгляду звернень відділів освіти Сихівського, Франківського та Галицького району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, а також з метою оптимізації мережі навчальних закладів м. Львова у 2016-2017 навчальному році, керуючись ст.  18, 36 Закону України “Про освіту“, ст.  9, 11 Закону України “Про загальну середню освіту“, ч. 2 п. 30 ст. 26, ст. 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“

Нагадаємо, сьогодні та завтра у Львові пролунає останній дзвоник.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!