Політична реклама

У Львові різке похолодання до -23°

1551 0
Як прогнозують метеорологи, 16 березня погода буде обумовлюватись тиловою частиною циклону з центром над Білоруссю та проходженням атмосферних фронтів з півночі. 16 березня на дорогах ожеледиця, снігові замети. Вночі місцями сильний сніг. Подекуди пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини. У зв’язку з приростом снігу, 17 березня в Карпатах лавинонебезпечно.

За прогнозами Гідрометцентру, у Львові буде:  хмарна погода з проясненням, вночі сніг, вдень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, снігові замети, вітер північно-західний 9 – 14 м/с, пориви  15 – 20 м/с, хуртовини. Температура повітря вночі 9 – 11° морозу, вдень 4 – 6° морозу.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Прогноз погоди у Львові на наступні дні:

17 березня: Хмарна погода з проясненнями. Місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Слабкий туман. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі 13 – 18° морозу, при проясненнях 21 – 23° морозу, вдень 2 – 7° морозу.

18 березня: Хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний вночі 5 – 10 м/с, вдень 9 – 14 м/с, поривчастий. Температура повітря вночі 10 – 15° морозу, при проясненнях 18 – 20° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У зв’язку з погіршенням метеоумов та з метою запобігання виникненню можливих надзвичайних ситуацій, Львівська міська рада звертається із проханням до мешканців міста бути обережними на можливих слизьких тротуарах та вулицях. До власників транспортних засобів прохання бути уважними за кермом, обирати помірну швидкість руху та неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за тел. 297-59-11 або 15-80.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!