У Львові поблизу центру розгорнули новий пункт базування «швидкої» допомоги

3389 0
Новий пункт базування обслуговуватиме центр Львова, а також житловий масив на пр. Чорновола, вул. Хімічній та прилеглих вулиць.
Фото: ЛОЦЕМДМК

Фото: ЛОЦЕМДМК

У Львові, в районі перехрестя пр. Чорновола та вул. Хімічної, розгорнули пункт базування екстреної медичної допомоги. Із нового пункту «швидкі» почали виїжджати від учора. Про це повідомляє Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Читайте також: У Львові та області планують відкрити нові станції та пункти центру екстреної допомоги

Як йдеться у повідомленні, пункт базування з автоматизованим виїздом та знаходиться у зручному місці. Наразі тут облаштували комфортну кімнату для перебування однієї бригади, проте у майбутньому їх буде дві.

Зважаючи на близьку доступність до центральної частини міста, новий пункт базування обслуговуватиме центр Львова, а також житловий масив, в якому він дислокується.

Читайте також: Львівські медики залишилися без гелікоптера для аеромедичної евакуації

Пункти базування ЕМД найближчим часом планують відкрити в районі Левандівки, а також на вул. Кульпарківській, у Винниках та на вул. Виговського.

Нагадаємо, Центр екстреної медичної допомоги планує відкрити 7 станцій на Львівщині та 5 по Львову. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!