У Львові демонтували хоспер-паб «Когут» неподалік Оперного театру. Фото

7316 0
На орендованій у міста ділянці ТЗОВ «Гурман» колись звів тимчасову споруду, на яку оформили право власності, згодом її перепродували.
google.commaps

google.commaps

У Львові розібрали приміщення хоспер-пабу «Когут», що працював у центрі міста, неподалік Оперного театру. Судова тяганина щодо цього пабу тривала десять років. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила керівниця юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич.

«Розбирають тимчасову споруду, приміщення хоспер-пабу «Когут». Є рішення суду, яке зобов’язує це демонтувати. Судові процеси в цій справі тривали десять років. Власник неодноразово перепродував це майно, через це затягувався процес», – каже вона.

Читайте також: У Львові погодили будівництво житла на заводі Львівприлад

Фото «Зручного міста» на Фейсбуку 

Гелена Пайонкевич пояснює, що на орендованій у міста ділянці ТЗОВ «Гурман» звів тимчасову споруду, на яку оформили право власності, згодом її перепродували. Йдеться про приміщення площею 80,3 квадратних метри на просп. Чорновола, 2, одразу за Львівською оперою. Тепер Західий апеляційний господарський суд у Львові підтримав рішення Господарського суду у Львівській області за позовом міської ради про демонтаж цієї споруди. Договір оренди земельної ділянки закінчився, земля буде у розпорядженні департаменту містобудування міськради.

Додамо, що, за даними аналітичної системи YouСontrol, ТЗОВ «Гурман» у Львові зареєстроване 23 роки тому. Засновницями є львів’янки Наталія Сліпченко і Наталія Митурак. Першу пов’язують із підприємцем Володимиром Дідухом, що відомий як «Вова Морда». Вона є співвласницею у кількох будівельних компаніях, а також компаніях, які займаються торгівлею продуктами і напоями.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!