У Львові розіграють розфарбовані уламки ракет, якими вдаряли по місту. Кошти передадуть ЗСУ

3087 0
Лотерея стартувала сьогодні, а розіграш відбудеться 1 червня.
Фото: Facebook/Тетяна Турчина

Фото: Facebook/Тетяна Турчина

У Львові стартувала лотерея, на якій розігрують розфарбовані уламки ракет, що випускали по місту 26 квітня і 3 травня. Переможці отримають ексклюзивні шедеври, а зібрані кошти організатори розіграшу передадуть для Збройних Сил України. Про це повідомила журналістка Тетяна Турчина.

«Тиждень треба починати драйвово. У нас знову лотерея для наших захисників. Сьогодні покажу вам як те, що несло смерть може стати справжнім мистецтвом. Це уламки ракет, які били по Львову та області 26 квітня і 3 травня. Символічно тепер на них розмістився образ Юрія-змієборця, покровителя Львова, який тризубом проткнув триколірну нечисть», – написала вона.

Авторами мистецьких робіт на уламках стали вихованиці Львівської національної академії мистецтв.

Вартість квитка – 100 грн. Чим більше квитків придбає учасник, тим більше матимете шансів на успіх. Скріншот оплати потрібно розмістити у коментарях під постом, де кожному присвоять номери. У четвер, 1 червня, о 20:30, відбудеться розіграш у прямому ефірі.

Реквізити для оплати: 4149 6090 0851 5902

https://www.paypal.com/pools/c/8JKdtcnX4g?fs=e&s=cl

Зі слів Тетяни Турчини, переможець зможе вибрати один із шедеврів, який йому найбільше сподобався.

Фото зі сторінки Тетяни Турчини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!