У Львові розкажуть незвичні історії про гроші. Де подивитися

3769 0
Розмови про гроші, виграші у лотерею, банкрутство, отримання спадку, ігри на гроші, великий та малий бізнес і не тільки.
ілюстративне фото: Дніпроград

ілюстративне фото: Дніпроград

13 вересня у FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24) відбудеться четвертий захід проекту «Час історій з Іриною Снітинською» «Money, money», учасники якого розповідатимуть історії з власного досвіду про буденні та незвичні випадки з грошима, свій шлях з усіма успішними та невдалими випадками.

«Час історій» – це час для себе, коли можна побути з друзями, емоційно відпочити та прислухатися до свого серця. Зустріч триватиме з 19:00 до 22:00.

Придбати квитки на захід можна за посиланням та на сервісі kontramarka.ua. До 12 вересня їхня вартість становить 210 грн, а в день проведення – 250 грн. У випадку проблем на сервісі покупки квитків кошти можна надсилати на картку – 4149 6293 9077 8934 (отримувач: Ірина Снітинська). Повідомлення про надіслані кошти, прізвище покупців для внесення у список гостей потрібно надіслати на номер (067) 67 26 128 або написати координаторці проекту Наталії Кузьмі.

Tvoemisto.tv проводитиме онлайн-трансляцію зустрічі, яку можна буде переглянути на сайті та Facebook-сторінці «Твого міста». Орієнтовний час початку – 19:00.

Детальніше про подію можна дізнатися на сторінці у Facebook та за телефоном: (097) 864 99 56.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!