У Львові розкажуть, яким буде міжнародний економічний форум. Де подивитися

967 0
1-2 листопада у Львові відбудеться масштабна економічна подія Західного регіону – міжнародний економічний форум «Львівщина – хаб можливостей». Подробиці про підготовку, учасників та основні теми форуму в прямум ефірі «Твого Міста» розповість керівник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Матис.

Міжнародний економічний Форум – головна ділова подія Західного регіону України, котра вже 17 років поспіль збирає найвпливовіших людей зі сфер економіки, бізнесу, державного управління, міжнародних дипломатів та представників соціальної інфраструктури для обговорення й вирішення важливих питань економічного розвитку, державотворення, а також нетворкінгу та обміну досвідом.

Хто приїде на форум

Цього року на Форумі запланована участь вищого керівництва країни та міжнародних експертів, що представлятимуть ділові кола США, Канади, Польщі, Туреччини та країн арабського світу. Серед гостей та спікерів очікують послів Нідерландів, Об‘єднаних Арабських Еміратів, Японії. Загалом для участі у форумі зареєстровано 24 спікери, представники 400 компаній і очікується більше 1000 гостей.

Як взяти участь

Вхід на XVIII Міжнародний економічний форум, що проходитиме на «Арені Львів», буде відбуватися за умови попередньої реєстрації. Зареєструватися можна за посиланням. Сторінка Міжнародного економічного форуму, теми та програма доступні за посиланням.

Більше про подію, учасників, теми та очікувані результати розповість сьогодні в прямому ефірі Tvoemisto.tv керівник управління інвестиційної політики ЛОДА Роман Матис. Дивитися трансляцію можна на сайтіYouTube-каналі та Facebook-сторінці «Твого міста». Початок ефіру – орієнтовно о 12:00.

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!