У Львові розкажуть про ізраїльський досвід державного управління. Як взяти участь?

1926 0
28 вересня у Львові дослідник та науковець Міністерства абсорбації Ізраїлю Віктор Ханін розповість про досвід Ізраїлю в державному управлінні у сфері бізнесу та соціального підприємництва
Фото: ucu.edu.ua, kakotvet.com, wikipedia.org

Фото: ucu.edu.ua, kakotvet.com, wikipedia.org

Відкриту лекцію «Ізраїльський досвід державного управління. Діяльність у сфері бізнесу та соціального підприємництва» організовує Львівська бізнес-школа та Школа управління УКУ, співорганізатор – Ізраїльський культурний центр при  Посольстві Держави Ізраїль в Україні.

Для участі в події слід заповнити реєстраційну форму.

Дата і час проведення: 28 вересня, 18:00-19:30 год. Місце проведення: Львівська бізнес-школа УКУ, вул. Козельницька, 2а, ауд. 305.

Професор Володимир Ханінспівробітник кафедри політології університету  Бар-Ілан. У статусі запрошеного лектора читав курси в університетах Оксфорду та Північного Лондону (Великобританія), в Інституті країн Азії та Африки Московського державного університету. Автор та редактор низки книг, виданих у Великобританії, Ізраїлі та Росії. Д-р Ханін відомий також як політичний коментатор ізраїльського телебачення та радіо «Голос Ізраїлю». Головний науковець Міністерства абсорбції Ізраїлю.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!