У Львові розкажуть про канадський досвід психологічної допомогами жертвам війни. Оноволено

2234 0
У вівторок, 16 лютого, в Українському католицькому університеті відбудеться лекція про охорону психічного здоров’я та допомогу особам, що пережили психотравмуючий вплив війни на прикладі Канади.
Фото: grom-che.com

Фото: grom-che.com

Під час зустріч обговорять дві теми «Охорона психічного здоров’я: досвід Канади у розвитку національної стратегії реформ у даній сфері» та «Розвиток системи допомоги особам, що пережили психотравмуючий вплив війни: досвід Канади».

Лекторами виступлять професор Маріна Морроу та професор Олена Ганківська

Зустріч відбудеться в конференц-залі (4-ий поверх) головного корпусу Українського католицького університету (вул. Свєнціцького, 17). Початок о 17:30 год.

Вхід вільний.

Робоча мова - англійська (з перекладом)

Довідка

Доктор Маріна Морроу професор та психолог факультету медичних наук університету Сімона Фразера, Ванкувер, Канада. Доктор Морроу брала безпосередню участь у створенні факультету медичних наук та програми навчання громадського здоров’я, яка була першою радою з освіти громадського здоров’я (CEPH), акредитованої в Канаді програми. Др. Морроу протягом 6 років керувала Центром з вивчення гендерних стосунків, соціальної нерівності та психічного здоров’я Канадського інституту досліджень в області охорони здоров’я (CIHR). За цей час було проведено широкі міждисциплінарні та міжгазулеві дослідження та обміни досвідом між більші ніж 100 вчених, політиків та зацікавлених сторін у сфері психічного здоров’я.

Доктор Олена Ганківська є професором Школи публічної політики та засновником і директором Інституту міжгалузевих досліджень та політики в університеті Сімона Фразера, Ванкувер, Канада. В даний час вона є запрошеним професором у Лондонській школі гігієни та тропічної медицини (Великобританія) та засновником і директором щойно створеної Львівської Школи громадського здоров'я Українського Католицького Університету.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!