У Львові розкажуть про ціноутворення та курси валют. Як долучитись

2104 0
Львівська бізнес-школа УКУ в рамках Open House програми Key Executive MBA запрошує відвідати відкритий майстер-клас Михайла Колісника. Дізнатися більше про ціноутворення в умовах стрімких змін валютних курсів можна буде у середу, 18 лютого.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

 Open House програми Key Executive MBA –  це нагода відчути атмосферу Львівської бізнес-школи і програми особистісного розвитку KEMBA для власників та керівників бізнесу.

На майстер-класі «Ціноутворення в умовах стрімких змін валютних курсів: вплив на маржу та доходи» розглядатимуть наступні питання:

- Класифікація витрат при прийнятті рішення щодо ціни;

- Вплив різного рівня цін на продукти на фінансовий результат;

- Вплив зміни валютного курсу;

- Ціноутворення у випадку взаємозалежних та взаємозамінних продуктів.

Майстер-клас відбудется у конференц-залі академічного корпусу УКУ о 18.00.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації і підтвердження реєстрації з боку організаторів.

Контактна особа Ірина Світящук: 063 167 64 54, [email protected]а

Михайло Колісник - управляючий партнер фірми FINART Smart Solutions. Викладає фінансові курси у Львівській бізнес-школі Українського Католицького Університету, Бізнес-школі Інституту приватизації та менеджменту (Мінськ), інших провідних бізнес-школах України та за рубежем, кандидат економічних наук, доцент. Сертифікований торговець цінними паперами. Закінчив інженерно-економічний факультет Львівської політехніки. Після захисту дисертації та стажування у Вейнському Державному Університеті (Детройт, США), Копенгагенській бізнес-школі, стажувався у консалтинговій фірмі “Данськ Менеджмент Форум” (Копенгаген, Данія), пройшов ряд стажувань в провідних бізнес-школах Словенії (IMTA, IEDC), Голандії (Maastricht University). Зараз Михайло працює як фінансовий консультант у міжнародних проектах та викладає курси фінансового менеджменту, інвестиційного менеджменту управлінського та фінансового обліку.

                                                         


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!