Львів'ян запрошують взяти участь у кастингу

5783 0
У Львові розкажуть, як потрапити в кіно, та проведуть кілька кастингів.

19 та 20 листопада українська кастинг-директорка та акторська агентка Алла Самойленко разом із львівськими акторами проведе два кастинг-прослуховування та лекцію “Як потрапити в кіно?”, повідомили у прес-службі Львівської кінокомісії. 

Організатори запрошують до участі професійних акторів та початківців. Участь в подіях – безкоштовна за умови обов’язкової реєстрації учасників до 18:00 18-го листопада.

Кастинги-прослуховування львівських акторів для кількох нових кінострічок відбудуться у неділю 19 листопада з 17:00 по 21:00 та в понеділок 20 листопада з 10:00 по 15:00 у приміщенні організації YMCA на вул. Наливайка 12. 

Читайте також: «Сторожова застава»: чи варто йти в кіно на перше українське фентезі

Лекція “Як потрапити в кіно?” відбудеться в понеділок 20 листопада о 18:00 за адресою: Leopolis Hall, Opera Passage, 4 поверх, проспект Свободи, 27. Під час лекції Алла Самойленко поділиться практичними порадами побудови акторської кар’єри в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!