Політична реклама

У Львові розкажуть, як створити глобальний продукт

1134 0
Бізнес-інкубатор Startup Depot продовжує серію виступів відомих та успішних підприємців. Так 11 червня у приміщенні на вул. Весняній, 4 відбудеться презентація на тему «Як створювати продукти в Україні». Власним досвідом і практичними порадами поділиться засновник компанії MagneticOne, а також співзасновник компаній Yaware та Аутсорсингового контакт-центру CALL Руслан Савчишин.
Фото: startup.lviv.ua

Фото: startup.lviv.ua

Початок – о 19.00, інформує прес-служба Львівської міськради. Придбати квиток на захід.

«У вас команда однодумців і є ідея створення нового продукту. З чого варто почати і що потрібно врахувати? Як зробити глобальний продукт? З якими проблемами стикаються розробники при масштабуванні? Ці та інші питання – серед тем для обговорення на презентації», – анонсують тему організатори.

Руслан Савчишин – багатогранна особистість. Серед сфер його зацікавлення – бізнес, інвестиції, IT-стартапи, SaaS, психологія, особистісний ріст.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!