У Львові розмалювали монумент Слави: деталі

2411 0
Учора, 28 квітня, у Львові невідомі розмалювали Монумент Слави, що знаходиться на вул. Стрийській. Про це інформують у прес-службі Головного Управління Національної поліції у Львівській області
фото: варта-1

фото: варта-1

Елементи Монументу розфарбували у жовто-сині кольори.

До Галицького відділу поліції, учора, 28 квітня, о 18:10 год надійшло повідомлення про те, що невідомі розфарбовують Монумент слави на вул. Стрийській у Львові.

На час прибуття слідчо-оперативної групи на місце події, біля Монументи слави перебувало близько сорока осіб, з них приблизно 15 розмальовували у жовті та сині кольори праву частину пілона Монументу. Після бесіди з правоохоронцями, чоловіки перестали розмальовувати Монумент та залишили дану територію.

Проте, того ж дня, о 19:35 год до Галицького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі розмалювали жовтою фарбою фасаб будинку Залізничного районного суду, що знаходиться на вулиці Степана Бандери.

Нині правоохоронці з’ясовують усі обставини, а також вирішується питання з приводу відкриття кримінального провадження.

Як повідомила Tvoemisto.tv відповідальна за прес-сектор Патрульної поліції Львова Катерина Рибій, станом на вчора нікого не затримували. 

Монумент Бойової Слави Радянських Збройних Сил — монумент (меморіал) на пам'ять про Червону (Радянську) армію — одного з переможців над нацизмом у Другій світовій війні, розміщений у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!