Політична реклама

У Львові розпочалася кампанія декларування доходів

1902 0
Інформаційно-комунікаційний сектор ДПІ у Сихівському р-ні м.Львова ГУ Міндоходів у Львівській області повідомляє, що з 1 січня 2014 року розпочалась кампанія декларування доходів громадян.

Податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2013 році, подається до 1 травня 2014 року. Декларація подається громадянами до органів доходів і зборів за місцем реєстрації.

Обов’язок з подання річної декларації про майновий стан і доходи виникає у разі:

• отримання окремих доходів, з яких при їх нарахуванні чи виплаті протягом 2013 року податок не утримувався;

• отримання доходів від фізичних осіб, які не мають статусу податкових агентів (наприклад, дохід від надання нерухомості в оренду фізичній особі, яка не є суб’єктом підприємницької діяльності);

• отримання іноземних доходів;

 

Платнику податку не потрібно подавати декларацію, якщо він отримував доходи:

виключно від податкових агентів;

від операцій продажу (обміну) майна, дарування при нотаріальному посвідченні договорів, за якими був сплачений податок на доходи фізичних осіб. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!