У Львові розпочали курсувати два тролейбусні маршрути

1696 0
Аварійні бригади продовжують очищати контактну мережу від обледеніння, аби повноцінно відновити тролейбусний рух.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Сьогодні, 15 листопада, після негоди у Львові розпочали відновлювати рух тролейбусів. Станом на 17:00 год. у місті курсують тролейбусні маршрути №22 та частково – №23. Зокрема, тролейбуси №23 курсують з вул. Ряшівської до вул. Тролейбусної (тролейбусне депо) та у зворотному напрямі.

Джерело: Львівська міська рада

Як додав керівник ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів, від обледеніння уже очистили і контактну мережу вздовж маршруту №25. Відтак, на цій лінії вже проводять обкатку тролейбусів.

Читайте також: Негода у Львові повалила дерева та ускладнила рух. Фото

«Плануємо, що тролейбуси №25 виїдуть на маршрут завтра вранці. Також завтра хочемо відновити і рух тролейбусів №30», – розповів керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів Орест Олеськів.

Як додали у Львівелектротрансі, аварійні бригади підприємства уже 5-ту добу продовжують очищати контактну мережу від обледеніння, аби повноцінно відновити тролейбусний рух.

«Відповідні служби роблять усе можливе, щоб тролейбуси якнайшвидше повернулися на лінію. За останніх 50 років ситуації, при якій відбулося б стовідсоткове обледеніння контактної мережі по всій протяжності, не спостерігалося жодного разу», – додали у ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, унаслідок негоди у Львові, що почалася вночі з 9 на 10 грудня, повалені 139 дерев, 134 з них вже розкрижували та вивезли. Окрім цього, зафіксували 15 випадків падіння гілок та дерев на автомобілі. Через негоду у місті обледеніла уся контактна мережа електротранспорту протяжністю 270 км, унаслідок чого у місті чотири дні не курсували тролейбуси. 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!