У Львові розпочали реконструкцію вулиці Чернівецької. Фото

1568 0
У межах реконструкції передбачили заміну всіх комунікацій.
фото христини процак

фото христини процак

У Львові розпочали реконструкцію вулиці Чернівецької, що веде до головного залічничного вокзалу. Про це повідомляє прессекретарка міського голови Христина Процак у себе на Фейбуку.

У межах реконструкції передбачили заміну всіх комунікацій, облаштування смуги громадського транспорту, велодоріжки та вуличного освітлення.

Нагадаємо, 19 червня у Львові закрили на реконструкцію вулицю Чернівецьку, що веде до залізничного вокзалу. По всій довжині, аж до повороту з Городоцької на вокзал, буде пішохідна зона. Із лівої сторони, якщо дивитися у напрямку Городоцької, курсуватиме громадський транспорт. Перед кільцем транспорт перелаштовуватиметься. 

Читайте також: Як виглядатиме площа біля церкви Покрови у Львові після ремонту. Візуалізація

Загалом на вулиці Чернівецькій буде п’ять смуг руху: дві для громадського транспорту й три (дві на виїзд, одна на в’їзд) – для приватних авто й таксі.

Фото Христини Процак

ТЕГИ: вулиця ч
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!