У Львові розпочали облаштування центру «усиновлення» тварин. Візуалізація

2736 0
ЛКП «Лев» розпочало роботи над Центром адопції для безпритульних тварин.

На 2016 рік у бюджеті розвитку Львова на потреби ЛКП «Лев» було закладено кошти на реконструкцію вольєрів, купівлю автомобіля  та створення Центру адопції.  Перші два пункти в ЛКП вже виконали, роботи над третім – ще тривають.

Наразі триває перший етап робіт

«Будівельні роботи уже розпочалися і наступного року на місці старого гаража постане нове сучасне приміщення, куди львів’яни зможуть звертатися, якщо захочуть прихистити собаку. Також, у цьому приміщенні передбачена окрема, спеціально облаштована кімната для перетримки безпритульних котів міста, що потрапляють до нас на стерилізацію», – інформують на сайті ЛКП «Лев».

Читайте також: Сонячні батареї живитимуть ЛКП «Лев»

Відтак, до кінця року заплановано залити фундамент, звести нові стіни та зробити перекриття. З нового року стартують внутрішньо-оздоблювальні роботи і вже до весни у ЛКП мають намір запустити об'єкт в повноцінну роботу.

Нагадаємо, із 1 вересня у Львові на базі комунального підприємства «Лев» розпочинається обов’язкова реєстрація домашніх собак, а також котів – за бажанням власників. Власників собак, які не виконають цю вимогу, штрафуватимуть.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!