У Львові розпочали роздільний збір скла

2401 0
Наразі контейнери встановлюють у ресторанах та готелях.
Фото: Грінера

Фото: Грінера

Один із перевізників ТПВ компанія «ГрінЕра Україна» розпочала роздільний збір скляних відходів у Львові. Збиратимуть їх насамперед із ресторанів та кафе, готелів та торгових точок, які долучилися до проєкту «Нуль відходів у дії».

Читайте також: Петиція про заміну відкритих смітників на підземні контейнери набрала пів тисячі голосів

Заклади, які погодилися на участь у проєкті, отримають спеціальні контейнери для скла. Наразі йдеться тільки про дев’ять ресторанів та готелів.

Днями на сортувальній станції компанії вже привезли першу партію та відсортували понад 30 контейнерів для роздільного збору скляних відходів.

Для закладів комерції, які погодяться сортувати скляні відходи, обіцяють економію в межах до 20% на вивіз.

Читайте також: У Львові біля смітників встановлять відеокамери. Для чого це потрібно

Ці контейнери придбали у межах проєкту «Нуль відходів в дії», який реалізовують Міжнародна благодійна організація «Екологія-Право-Людина» спільно з Львівською торгово-промисловою палатою, ТОВ «ГрінЕра Україна», ЛКП «Зелене місто», департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації та ГО «Нуль відходів Львів».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!