У Львові розпочали зйомки кінострічки «Порядна львівська пані»

2990 0
Фільм зніматимуть в центрі міста та обласній клінічній лікарні.
фото Юрій Мінзянов

фото Юрій Мінзянов

Сьогодні, 14 серпня, у Львові стартували зйомки короткометражної ігрової картини «Порядна львівська пані» за мотивами однойменної книги української письменниці Люби Клименко. Про це себе на Facebook повідомив продюсер фільму Юрій Мінзянов.

За сюжетом, сучасна інтелігентна жінка Пенелопа живе у Львові й працює в архіві. Життя Пенелопи складається за звичною схемою «родина – робота». Все порядно, культурно, чемно і нестерпно нудно. Втім, одного дня все змінюється – до архіву приїжджає у відрядження молодий доктор наук Дмитро Остромирський. Зустріч героїв призводить до шалених пристрастей і божевільних вчинків.

Читайте також: В мережі з'явився трейлер українського фільму про героїв Крут

Режисерка фільму – Наталя Пасеницька. Авторка сценарію – Марина Меднікова.

Виробництво стрічки здійснює компанія «Крісті Фільм». Продюсер Юрій Мінзянов розповів виданню «Детектор медіа», що зйомки повністю пройдуть у Львові, заплановано 13 робочих змін. Головні ролі у стрічці виконають актори Анастасія Карпенко та Володимир Губанов. Фільм зніматимуть на площі Ринок, поблизу Вірменської церкви, на вулиці Коперника, в Обласній клінічній лікарні тощо.

Читайте також: У Львові знімають фільм про батярів. Фоторепортаж, відео

Зазначимо, кінопроект «Порядна львівська пані» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно і отримав повну (100%) фінансову підтримку, що складає 995 тис. грн. Це перший проект компанії «Крісті Фільм», створений спільно з Держкіно.

Нагадаємо, на 11-му кінофестивалі Wiz-Art у Львові показали російську короткометражну стрічку «Карусель» або «Лалай-балалай» Руслана Братова. Один з акторів цього фільму є росіянин Олександр Баширов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!