У Львові розпочався фестиваль-карнавал «Золотий Лев». Фоторепортаж

4347 0
За чотири дні вистави українських, польських, португальських і чеських театрів сподіваються показати 100 тисячам глядачів.
Дарія Скрипнюк

Дарія Скрипнюк

Неймовірні костюми, люди на ходулях, маски й щирі усмішки на обличчях – так сьогодні на вулицях львівського середмістя розпочався 28-й театральний фестиваль-карнавал «Золотий Лев».
 
 
 
 
 
 
 
Ініціює проведення фестивалю львівський театр «Воскресіння». У межах чотириденної програми вистави дадуть київський театр «Дах», польські «Клініка ляльок» і «Ваґабундо», угорські циркові колективи «Форматіс», «Планшет» і «Буффет», португальська клоунська театральна програма «Енано», театр «Слово і голос» та інші.
 
 
 
 
 
 
Театральні вистави та перформанси відбуватимуться на окремих локаціях: у трамвайному депо, у дворику Львівської Ратуші, на спортивному майданчику Банківського інституту на вулиці Січових Стрільців,11, на площі перед Львівською Оперою та на площі Ринок. Вистави, які відбуватимуться на закритих майданчиках, будуть платними. Програму фестивалю дивіться тут.
 
 
 
 
Дарія Скрипнюк

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!