Політична реклама

У Львові розпочався набір на програму "Перший бізнес: твій стартап"

1648 0
Інститут громадського лідерства за сприяння Львівської міської ради оголошує набір на одинадцяту Освітню програму «Перший бізнес: твій стартап».

Як інформує прес-служба Львівської міськради, формат навчання - навчальні модулі, тренінги, круглі столи, екскурсії на приватні підприємства, зустрічі з успішними людьми, бізнес-ігри, а також:

1.        індивідуальні консультації провідних бізнес-тренерів, психологів та підприємців;

2.        можливість поспілкуватися з власниками успішних підприємств у форматі запитання – відповіді;

3.        корпоративний відпочинок для учасників курсу;

4.        можливість захистити свій бізнес-проект перед кваліфікованим журі та отримати корисні рекомендації.

Окрім того, слухачі матимуть змогу отримати аудіо-записи проведених лекцій та тренінгів, цінні подарунки, напишуть свій власний бізнес план, розпочнуть свій стартап, який на початкових етапах буде додатковим заробітком окрім вашої роботи або ж одразу почне швидко розвиватися, - анонсує керівник ОП «Перший бізнес: твій стартап» Роман Задорожний.

Тривалість програми: листопад – грудень 2013 року, (2 місяці). Час проведення занять: п’ятниця (18:30-21:00 год.), субота (10:00-17:00 год.) з перервою на каву-брейк та обід.

Для зарахування до участі у ОП «Перший бізнес» слід надіслати анкету на електронну адресу [email protected] до 20 жовтня 2013 року.

Або за телефонами: керівник програми Роман Задорожний  тел. (093)-78-218-63, [email protected], Михайло Яремович тeл. (096)81-33-994 [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!