Політична реклама

У Львові розпочався перегляд другої частини фільму "Сутінки. Сага. Світанок"

3512 0
З 15 листопада по 5 грудня в кінотеатрі "Планета кіно" у Львові відбуватиметься перегляд фільму "Сутінки. Сага. Світанок. Частина 2". Фільм - довгоочікуваний фінал екранізації бестселера Стефані Майєр. Глядачі знову побачать всіх героїв цієї непростої історії, деякі з яких сильно змінилися.

Ставши вампіром, Беллі належить познайомитися з вічністю. Вона звикає до нового для неї життя і заздалегідь готова до всіх її труднощів. Незважаючи на її сутність, відмова від крові дається Белі набагато легше, ніж іншим членам сім'ї Калленів. Засновник клану впевнений, що це пов'язано зі смиренням дівчини і її готовністю прийняти нове життя.

Белла і Едвард - щасливі батьки підростаючої Ренесмі. Дівчинка - плід їхнього кохання, заради якої Белла віддала свою людське життя. Вона наполовину вампір, наполовину людина. Вона єдина у своєму роді, тому всі жахливо переживають за її майбутнє. Дівчинка починає дуже швидко дорослішати, і батьки задаються закономірним питанням: «Чи не станеться так, що все її життя пройде занадто швидко?». Масла у вогонь підливає ще й бачення Еліс, в якому явно проступає загроза в сторону малятка.

Вольтурі хочуть знищити напівкровку, так як помилково приймають дівчинку за зверненого у вампіра дитини, а це, як ми знаємо, суворо заборонено. Еліс бачить в майбутньому і ще дещо, однак замовчує про це. Вона йде разом з Джаспером, попросивши залишилися зібрати всіх для майбутнього пояснення з Волтурі.

Сеанси: 12:10, 14:20, 19:10, 21:20

Вартість квитків від 40 до 80 грн. Квитки можна замовити на сайті кінотеатру.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!