Політична реклама

У Львові розпочався перегляд дивовижного «Життя Пі»

1949 0
Вчора, 3 січня у кінотеатрі «Планета кіно» у Львові розпочався показ фільму «Життя Пі» у форматі ІМАХ 3 D.

Вражаюча візуально кінокартина «Життя Пі» претендує на справжнє філософське кіно. У «Житті Пі» панує вселенська гармонія між природою та людиною, між світовим розумом та стихіями.

Режисер Енг Лі зняв фільм одного актора, адже це історія індійського підлітка на ім'я Пі, котрий потрапляє в корабельну аварію.  Гине його сім'я, тварини з сімейного зоопарку, яких сім'я Пі перевозила в Канаду. Вдається вижити тільки Пі та бенгальському тигру.

Проте, ця трагедія стає відповідями на всі запитання Пі, якими хлопчина мучився ще з малих літ. Дитиною він намагався знайти сенс людського існування, віддкрити для себе справжнього Бога. І саме там, в рятувальному човні над Маріанською западиною, де він залишається сам на сам з бенгальським тигром, хлопець дізнається все, чого так прагнула знати його душа.

Завдяки технології ІМАХ ЗD незрівнянно красива природа океану, загублених островів та страшного морського шторму сприймається значно глибше. То ти ховаєшся в крісло від стометрових хвиль і вітру, то відхиляєшся від летючих риб  і голодного тигра.

Енг Лі дає можливість своєму герою пізнати істину життя, проте режисер залишає ці питання відкриті для глядачів. Фільм «Життя Пі» завершується дуже неоднозначно й таємниче, мабуть тому, що пізнавати життя – це  справа дуже особиста і ніхто не отримає конкретних відповідей, не пройшовши свій особистий шлях пізнання.

Кінокартина «Життя пі» не залишить байдужим навіть найвибагливішого глядача, адже у цьому фільмі присутні шокуючі спецефекти, які притаманні природним стихіям, весь фільм тримає в напрузі сюжет виживання людини в диких умовах та заставляє пустити сльозу  від щирої, проте до кінця не зрозумілої, дружби людини і дикого тигра.

Довідка:

Сеанси : 10:00,12:05,15:35,16:05,17:50,18:15,20:40,21:30,23:05

Квитки можна замовити на сайті кінотеатру.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!