Політична реклама

У Львові розпочнеться конкурс різдвяних листівок

1742 0
18 листопада Художньо-меморіальний музей Леопольда Левицького, що є філією Національного музею у Львові ім. Андрея Шептицького розпочинає IV Конкурс різдвяно-новорічної листівки (пам’яті Леопольда Левицького).

До участі запрошуються учні середніх загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів, а також студенти мистецьких навчальних закладів усіх рівнів акредитації та молоді митці, - повідомляють організатори. У попередніх конкурсах щорічно брало участь більше трьохсот учасників зі Львова, Львівської області та інших міст України (Київ, Дніпропетровськ, Ялта та ін.).

Традиційно вік учасників від 6 до 35 років. До конкурсу приймаються авторські листівки, виконані у будь-якій техніці. Умовою участі для бажаючих із Львова та Львівської області є відвідання Художньо-меморіального  музею Л.Левицького.

Альтернативою цьому є участь у майстер-класах, які проводяться у музеї. За результатами конкурсу журі обере переможців у кожній віковій групі. Кращі конкурсні роботи та роботи переможців будуть представлені на виставці у залах ХММ Л.Левицького.

Детальніша інформація на сайті


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!