У Львові розпочнуть проектувати підземний паркінг біля університету ім. Франка

7363 1
Учора, 26-го грудня, про початок будівництва паркінгу під площею навпроти університету у наступному році повідомив міський голова Львова. У 2017-му році розпочнеться конкурс та створення проекту паркінгу.
Фото: tsn.ua

Фото: tsn.ua

Про створення підземного паркінгу на цій території говорять упродовж кількох років. У жовтні стало відомо, що ухвалу про його створення  розглядатимуть на сесії Львівської міськради.

Про остаточне рішення щодо будівництва дворівневого підземного паркінгу повідомив Андрій Садовий: «Ще один великий інфраструктурний проект, який ми будемо починати в наступному році, і тут є навіть певний тиск студентів ЛНУ ім.І.Франка  - будівництво підземного паркінгу на території під площею перед Університетом. Я думаю, що Університет їх і нас в цьому підтримає, бо це важливо для міста. Можна зробити паркінг на 450-600 машин. Ми б хотіли в наступному році вже цей проект почати реалізовувати».

Читайте також: Паркування у центрі Львова: що є і що буде

У коментарі для Tvoemisto.tv Ольга Сивак, начальниця управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, підтвердила: « У 2017-му році ми оголосимо інвестиційний конкурс, почнемо інженерні та проектувальні роботи. Однак, це є досить складний будівельний об’єкт, тому, думаю, тільки на створення відповідної документації піде увесь наступний рік».

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
27 Грудня, 2016 22:48
Vasil А у самому центрі будують напевно надземний паркінг.Який диб.л дозволив будівництво в самому Серці Львова.("1000% корупція САДОВОГО")
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!