Політична реклама

У Львові розпочинає роботу дитяча залізниця

2679 0
На початку травня три дитячих залізниці, які працюють на Львівській магістралі, відкриватимуть новий сезон роботи.

Гостей на відкриття дитячої залізниці запрошують у Львові, Рівному та Луцьку, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі "Львівської залізниці".

Відкриття руху поїздів на Львівській дитячій залізниці відбудеться 4 травня на станції "Сонячна" (зі сторони вулиці Стрийської) об 11.00. Із "Сонячної" потяг «Вітерець» відправиться у перший рейс до станції "Паркова" (у бік вулиці Івана Франка).

Зараз 645 школярів, які  упродовж року навчались у гуртках Львівської дитячої залізниці, проходять вступний інструктаж перед початком сезону руху потягів.

Вартість квитків одну сторону: 6 гривень для дорослих пасажирів та 3 гривні — для дітей.

Дитячі залізниці Львівської магістралі працюють у вихідні та святкові дні з травня до вересня .

Довідка:

Львівська дитяча залізниця заснована у 1951 році на території Стрийського парку на основі колії, прокладеної для підвезення експонатів Крайової виставки. Сьогодні вона має дві станції: Паркову та Сонячну. Довжина колії – 1,2 км.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!