Політична реклама

У Львові розпочинається проект "Театральна педагогіка"

2100 0
У листопаді цього року розпочинається впровадження освітньо-культурного проекту «Театральна педагогіка» .

Це спільний проект управління освіти ЛМР, навчально-методичного центру освіти Львова та Першого українського театру для дітей та юнацтва і факультету культури і мистецтв ЛНУ ім. І.Франка, інофрмує прес-служба Львівської міськради.

Презентація проекту відбудеться 27 листопада о 14 год. у приміщенні Першого українського театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка,11).

Метою проекту є створення в місті освітньо-виховної системи культурологічного розвитку дітей та молоді; використання новітніх технологій навчання для розвитку творчих здібностей.

Цільовою групою проекту є учні 7-11 класів, учителі, педагоги-організатори, соціальні педагоги, практичні психологи, батьки.

У рамках реалізації проекту «Театральна педагогіка» планується:

створення (відновлення) шкільних театрів, театральних студій, гуртків;

напрацювання ефективних методик співпраці «школа – театр»;

розвиток учнівського театрального волонтерського руху;

підготовка фахівців для проведення уроків театру в школі (ВУЗ, театр);акторський і режисерський тренінг студентів педагогічних університетів(практична діяльність на базі школи);

навчання учнів, вчителів, педагогів – організаторів, соціальних педагогів основ режисерської майстерності;

включення уроків театру в навчальний процес школи.

Термін проекту «Театральна педагогіка» 2013 – 2015 роки. Координатор проекту: методист Навчально-методичного центру освіти м.Львова Тетяна Москва.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!