У Львові розпочинають реставрацію тераси Палацу Потоцьких

1800 0
Роботи планують завершити до кінця року.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

У Львові розпочинаються роботи з реставрації тераси Палацу Потоцького, що на вул. Коперніка, 15. Довгий період вона була закрита для відвідування через аварійний стан. Про це повідомляє депутат та помічник генерального директора Львівської галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького Ігор Зінкевич на свій сторінці у Facebook.

«В 2020 році після звернення керівництва Національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького відбулася перша зустріч з керівником управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілією Онищенко. Тоді погодили план робіт з реставрації веранди і нарешті цього року з бюджету міста виділили кошти та обрали переможця тендеру на виконання роботи», – пише він.

Читайте також: У Львові може з’явитися багатофункціональний мистецький простір

За словами Ігоря Зінкевича, роботи по реставрації планують завершити до кінця цього року.

Читайте також: У Львові на вулиці Коперника відкриють Музей модернізму

Нагадаємо, минулого року у Львові завершили реставрацію входу у Палац Потоцьких. Укріпили вхід, забрали навантаження з колон. Вартість ремонту входу та портику склала 650 тисяч гривень.

 

Фото: Ігор Зінкевич


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!