У Львові розповідатимуть про успішні історії творення власного бренду. Де послухати

1739 0
Близько п'яти місяців тому у Львові створили перший майданчик для сторітелінгу «Шоу історій». Кожного місяця тут збираються для того, щоб справді чудесні історії були почутими. Усі розповіді поєднує одна спільна тема. Цього разу – це «Я - бренд. Як я став собою».
Фото: FinExecutive

Фото: FinExecutive

Історії, котрі ви почуєте – справжні, щирі, емоційні, без слайдів і презентацій, від тих, хто не обов'язково є професійними промовцями, а просто розповідає, що довелося пропустити крізь себе.

Програма
- вестиме захід Андрій Жолоб
- неймовірні життєві історії про карколомні події, про злети і падіння, про те, що дозволяє відкрити в собі нові таланти, набути впевненості і досягти успіхів.
- подарунки-сюрпризи від партнерів
- в перерві: кава і солодощі

Серед промовців – співзасновник холдингу емоцій !FEST Андрій Худо, соліст вокальної формації «Пікардійська терція» Ярослав Нудик, команда «On3wheels» – Іван Маслюк, Сашко Луцик, Олег Савчук – засновники міжнародного проекту допомоги людям з інвалідністю, та ще багато інших цікавих та надихаючих виступів.

Коли?

18 травня

Де?

!FESTrepublic.club (вул. Старознесенська, 24-26).

Детальна інформація: (067) 120-39-30

Придбати квитки онлайн:https://gastroli.ua/events/shou-istorii-ya-brend

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!