У Львові розповіли деталі про 17-го померлого з Covid-19

8440 0
Чоловік помер через кілька хвилин після госпіталізації.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Лабораторний тест учора, 6 травня, підтвердив коронавірус у померлого 61-річного чоловіка. Як повідомили у ЛМР, чоловік родом із Миколаївського району Львівської області.

Читайте також: Пік захворювання на Covid-19 на Львівщині очікують до початку червня

Він помер 4 травня у Винниківському госпіталі. Чоловік хворів вдома, а коли стало погано, звернувся до обласної лікарні. Лікарі виявили двобічну пневмонію і скерували у Винниківський госпіталь. Чоловіка госпіталізували, і через годину він помер.

Як повідомив у коментарі Тvoemisto.tv заступник директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА Андрій Васько, чоловіка уже госпіталізували в агональному стані (такому, що передує смерті). Всіх контактних осіб померлого обстежують. 

«Пацієнт поступив у госпіталь у вкрай важкому запущеному, агональному стані. Він помер через кілька хвилин після госпіталізації. Наскільки відомо, чоловік до медиків не звертався. Він мав важку форму захворювання. Медики не змогли його врятувати», – розповів Андрій Васько.

Він також уточнив, що в області немає значного росту пневмоній через коронавірус.

Читайте також: 14% медиків на Львівщині захворіли на коронавірус 

Нагадаємо, що в Україні підтвердили 13,7 тисяч хворих на коронавірус, 2,4 тисячі – вилікувались, 340 людей померли. На Львівщині хворобу виявили у 595 людей, із яких померли 17, а видужали – 128.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!