У Львові розповіли історії про те, куди приводять мрії. Як це було

2039 0
Приблизно п'ять місяців тому у Львові створили перший майданчик для сторітелінгу «Шоу історій». Кожного місяця тут збираються для того, щоб справді цікаві історії були почутими. Усі розповіді поєднує одна спільна тема. Цього разу на майданчику ділились надихаючими історіями про те, куди приводять людину мрії.

Сторітелінг як жанр набирає популярності, але компанії давно розповідають власні історії успіху, професіонали розказують, через які злети і падіння їм довелося пройти, щоби стати тими, ким вони є сьогодні, а цікаві особистості на кожному заході викликають захоплення слухачів карколомними оповідями.

15 червня львів’яни слухали розповіді про мрії, які допомагають нам рухатись далі та досягати будь-яких вершин. Серед промовців були відомі львів'яни, які прийшли послухати та розповісти свої цікаві історії.

Шоу історій - це щомісячний захід на найбільшому майданчику сторітелінгу у Львові. Ви маєте можливість послухати реальні історії, не обов'язково професійних промовців, або виступити самі.

Найближча зустріч – 21 вересня, а тематика – "Не бійся жити".
Запрошують тих, кому є що розповісти і тих, хто готовий слухати.

Місце проведення: FESTrepublic.club (вул. Старознесенська, 24-26).

Детальна інформація: (067) 120-39-30

Організатори та засновники найбільшого майданчику сторітелінгу у Львові Наталя Антонів, Наталія Васильків, Оксана Лотоцька-Савчак /ГО Великий світ/ та Ірина Снітинська /Школа АҐРУС/ запрошують відвідати наступне Шоу історій.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!