Політична реклама

У Львові розповіли про можливості стажування закордоном

1716 0
Незабаром міжнародна молодіжна організація AIESEC оголосить набір на осіннє стажування для української молоді в країни Європи, Азії та Південної Америки. Про це йшлося учора на зустрічі в кав’ярні «Меделін» у Львові.

Зокрема координатор проекту Соломія Стечишин зазначила, що стажування поділяються на два види: соціальні - робота у соціальних проектах AIESEC, громадських організаціях, та професійні - робота у компаніях, що працюють  у сферах педагогіки, маркетингу, фінансового  менеджменту,  програмування та ін.

Під час соціального стажування надається місце проживання та забезпечують харчування. Професійне стажування передбачає заробітну плату, що є необхідним мінімумом перебування в країні.

На соціальні  стажування може їхати молодь віком від 18 до 30 років,  студенти  1-6 курсу денної або заочної форми навчання,випускники, молоді спеціалісти. Рівень знання англійської мови має бути  не нижче середнього.

У професійних стажуваннях можуть взяти участь молоді люди віком  від 20 до 30 років, випускники  та студенти вищих навчальних закладів. Потрібно мати сертифікат, що підтверджує знання англійської мови на високому рівні.

Участь у стажуванні є платною: програми соціальних стажувань коштують 1500 гривень, а програма професійних стажувань – 2000 гривень.

Також учасник самостійно оплачує візу та витрати на дорогу.

Довідка

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, що розробила програми стажувань,  які допомагають студентам та випускникам вищих навчальних закладів підвищити кваліфікацію,  рівень англійської мови, поринути в нову культуру та подорожувати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!