Політична реклама

У Львові розповіли, як позбутись культу "золотого батона"

2116 0
Якщо ви хочете щось змінити в суспільстві, працюйте, в першу чергу, зі своїми дітьми та внуками, їх друзями, зі своїми співробітниками. "Якщо хочеш, щоб було зроблено добре – роби добре", – про це, пояснюючи, як змінити сприйняття суспільства і свідомість людей, аби вони позбулись культу речей і грошей, так званого "золотого батона", розповіла кандидат економічних наук, засновник і директор школи HRM Анна Власова.

"Є таке поняття, як сприйняття. По-психологічному – перцепція. Це така штука, котра розташована в психологічній сутності кожного – воронка, сито, сортувальник. От вона формується в нашому організмі 14-ма поколіннями наших предків, але нам дається життя на те, щоб ми могли її виправити чи змінити. Якщо цей апарат, який предки нам передали, не допомагає нам виживати, то ми можемо з ним працювати", – розповіла Анна Власова.

За її словами, працювати з цим апаратом на, перш за все, допомагають батьки. "Тому, якщо ви хочете щось змінити в суспільстві, попрацюйте, в першу чергу, зі своїми дітьми і внуками", – пояснила Власова. По-друге, нам допомагають ті, хто дружить з нами у дворі, в дитячому садку, школі. Потім – вчителі, викладачі в університеті, а потім керівники і співробітники на роботі, куди ми потрапляємо відразу після університету. "Ви можете бути добрим батьком, добрим вихователем друзів своїх дітей, можете піти в львівську бізнес-школу, інститут менеджменту, якщо у вас є своя компанія, то ви можете бути добрим керівником. У людини є різні ролі і вона в них може нести зміни до перцепції. Якщо людина є авторитетом, на своєму прикладі треба показати, бо люди реагують на приклад", – пояснила Власова.

"Якщо хочеш, щоб було зроблено добре – роби добре. Довкола всі дають хабарі, а ти не давай! Довкола всі беруть, а ти не бери! Це єдиний спосіб, будучи в ролі викладача чи батька, в будь-якій ролі, вплинути на механізм сприйняття інших", – резюмувала Власова.

Більше про управління персоналом в період суспільних змін, ви можете дізнатись, переглянувши відеозапис бізнес-сніданку "Break West", який не вперше організовує юридична компанія HD Partners. Доповідачем виступила кандидат економічних наук, засновник і директор школи HRM Анна Власова.

 

Довідка:

Анна Власова – засновник і директор Школи HRM. Кандидат економічних наук, доцент, магістр бізнес-освіти Університету економіки і права Екс-ан-Прованс (Марсель, Франція). Має диплом по менеджменту Європейського Фонду розвитку менеджменту.Анна Власова проходила стажування з питань менеджменту і управління людськими ресурсами в провідних компаніях Канади, Франції, Данії.  

Понад 15 років проводить програми професійного розвитку для менеджерів по управлінню людськими ресурсами і програми управлінського розвитку для власників і ТОП-менеджерів.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!