Політична реклама

У Львові розповіли, як реформувати міліцію

1349 1
Під час круглого столу експерти визначили, що починати треба з кадрових змін. Але звільняти абсолютно всіх міліціонерів не потрібно.

Як зазначила директор центру бізнес розвитку “RTC” Оксана Краснопольська, МВС зараз є державною структурою замість того, щоб бути системою послуг, повідомляє Львівська хвиля.

 “Якщо навіть переписати організаційні структури, зменшити кількість персоналу, збільшити фінансування і відбирати туди людей за певними критеріями, ми отримаємо ефективності і дійсно сервісну службу для населення. Це не означає, що треба вигнати 100% міліціонерів. Прозора система дозволяє в міліції залишати кращих”, - вважає Оксана Краснопольська. 

 Серед ідей також залучення піар-технологів, які б працювали над іміджем міліції, щоправда назву структури теж хочуть змінити. 


Читайте також:
10 Квітня, 2014 02:10
Гриць Безперечно,структура МВС вимагає негайних кардинальних реформ.Але,чомусь при цьому експерти випускають з поля зору одну із корумпованих структур МВС,як міграційна служба.Майже кожен пересічний мешканець Львівщини має негативний практичний досвід спілкування з клєрками "таємного" підрозділу,де квітне хабарництво і вимагання,вибірковий підхід до особи в залежності від товщини гаманця тощо.Жодних кадрових змін по корумпованій структурі не прослідковується.тема люстраціі-"терра інкогніта".Напрошуються нездорові асоціаціі...Невже Небесна сотня полягла дарма..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!